Events

Guifré i Cingleres

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ruta de Guifré el Pilos

Pel lligam en la zona que passa la ruta, on va ser ferit de mort i que posteriorment en el seu llaç amb la seva sang, va crear la senyera catalana.

Aquesta Ruta de montanbike, està pensada per als amants de la bici, que també els agradi descobrir llocs nous, unint paisatges, cultura, senders i gastronomia.

D’ 1 o 2 dies;  visitant un dels llocs més recondits:  El monestir de Sant Pere de Graudescales església benedictina en mitg  d’un paratge de gran bellesa natural; el Molí museu de la Vall D’Ora i les espectaculars cingleres de la serra de Busa, entre d’altres.

El primer dia, anirem cap a la Selva passant per camins i senders de muntanya passant pel monestir de Sant Pere de Graudescales, església benedictina situada enmig d’un paratge de gran bellesa natural, també trobarem un petit pont medieval i el Molí museu de «la Vall d’Ora «. Entre d’altres.

Tot això formant un conjunt de gran interès turístic i cultural enmig d’un paisatge verge.

Nivell mig – alt: 46 km ( circuit amb  senders )

Nivell mig: 35 km    ( circuit amb més pista )

El segon dia, amb una mica més de duresa, pujarem a l’espectacular serra de Busa, formant un extens altiplà i arribant a un dels seus extrems, anomenat «el Capulatell» o la presó, que és un sortint unit per un pont,que antiguement es feia servir de pressó) d’on tindrem unes precioses vistes del Pirineu i de la vall i el Santuari de «Lord»,.

Un lloc d’imprescindible visita per als amants de la natura.

Baixant per camins i senders arribem a Cardona.

Nivell mig – alt : 55 km

Nivell mig :  49 km

Fauna: Aniden l’Àliga Real i l’Àliga Daurada. És poden veure alguns voltors.

Més informació i inscripcions, aquíd

Informació

Categoria:
Data: Unknown
Fi Data: Unknown
Idioma